logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
Ruimtelijke weefobjecten in dialoog met fotowerken
Categories: expositie, nieuws

uitnodiging persingen 2015 v a4 v2

Het door vele kunstliefhebbers gewaardeerde kerkje in Persingen vormt in het weekend van 4 en 5 juli 2015 de basis voor het samenbrengen van de kunst van Anke van Gorp (Boxmeer) en Wil Friesen (Vierlingsbeek). Anke van Gorp is weefkunstenares en Wil Friesen gebruikt de analoge fotografische processen als medium voor het maken van zijn werken. Beiden zijn lid van het Boxmeerse kunstcollectief Kunstkolk.

De combinatie van het werk van Anke en Wil is verre van vanzelfsprekend.  Ieder van hen beoefent een discipline die in de overheersende opvattingen zo ver uit elkaar ligt dat het samenbrengen van hun werk niet de eerste opkomende gedachte is. Anke van Gorp en Wil Friesen willen met deze expositie dit vooroordeel doorbreken. In het kerkje in Persingen wordt met hun kunst afgetast in hoeverre het spel van aantrekken en afstoten tot een harmonieuze ontmoeting kan leiden.
Lees verder….

Download hier de uitnodiging
Download hier het persbericht

www.wilfriesen.nl
www.ankevangorp.exto.nl

Kerkje Persingen
Persingensestraat 7
6575 JA Persingen
4 en 5 juli 2015
open van 11 – 17 uur

 

anke 01

Anke van Gorp

Wil Friesen, zonder titel, 2014

Geen reactie mogelijk.