logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
Milian van Stokkum
Categories: leden
Milian van Stokkum
Milian van Stokkum

‘De beelden die ik maak zijn zowel 2 als 3 dimensionaal. Het werk is figuratief en toont een magische, intieme  wereld. Hierbij onderzoek ik hoe een mens zich verhoudt met anderen en met zichzelf, met ruimte en met tijd. Op po√ętische wijze geef ik eigen ervaringen, observaties en het onderbewuste vorm. Met veel plezier onderzoek ik hoe ik met diverse materialen mijn beelden gestalte kan geven. Gips, hout, metaal, brons, polyester, textiel en ga zo maar door. Ook bij het schilderen maak ik gebruik van verschillende technieken en materialen. Het toeval in relatie met mijn sturing is altijd een boeiend speelveld.’

Milian van Stokkum(1963) volgde haar kunstopleiding in Arnhem en Amsterdam.

In 1989 studeerde zij af aan de afdeling vrije kunsten, sindsdien werkt zij als vrij beeldend kunstenaar. Ook werkt zij in opdracht, o.a. portretten in olieverf. 

Milian van Stokkum
Zandsteeg 4
5836AV Sambeek
06-18490240

www.milianvanstokkum.nl 
milianvanstokkum@gmail.com


Melancholica
Pim

Geen reactie mogelijk.