logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
Expositie Little Treasures Bologna
Categories: expositie, nieuws

Kunstkolker Lianne van den Boogaard is voor het derde jaar uitgenodigd om deel te nemen aan de expositie Little Treasures in Bologna, Italië. Voor deze expositie worden wereldwijd kunstenaars uitgenodigd om 4 werken van 20×20 cm in te leveren. De expositie loopt van 30 maart tot 11 april in de Galleria de Marchi, Bologna. De feestelijke opening is op 30 maart om 17.30 uur.

Bird Landscape, 20×20 (1 van 4)
paneel, pigment en bijenwas, tempera grassa
Lianne van den Boogaard

”Since 2008 Trevisan International Art has presented its unique Little Treasures, an exhibition in small format, at the Gallery De Marchi, in close partnership. These exhibitions promote international artists from Europe and all over the world and provide a valuable opportunity for artistic, cultural and human exchange. 

Little Treasures has proven to be one of our most successful TIA annual events, in 2019 in its twelfth year. These exhibitions of art-jewels have always proven extremely popular and have now become a strong attraction to many very fine creators and connoisseurs alike.

Paola Trevisan, curator

Geen reactie mogelijk.