logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
Huntenkunst 2018
Categories: expositie, nieuws

Huntenkunst 2018

Op 25, 26 en 27 mei wordt de 26e editie van de manifestatie Huntenkunst gehouden. Huntenkunst is een van de meest interessante kunstbeurzen in Nederland. Er is werk te zien van kunstenaars uit binnen- en buitenland met een gevarieerd aanbod van eigentijdse kunst. Traditioneel staat tijdens de manifestatie de kunst uit een specifiek land centraal. Dit jaar is dat Roemenië.

De beurs wordt gehouden in de SSP hal, deel uitmakend van het DRU Industriepark en nu rijksmonument. Een fraai voorbeeld van Nederlands industrieel erfgoed.
De bijzondere sfeer van de hal zorgt voor een unieke beleving van een brede collectie kunst uit verschillende disciplines.

Kunstkolker Wil Friesen doet dit jaar voor de 3e keer mee aan de kunstmanifestatie.
Op deze editie zal hij voor de eerste keer de derde variant van het ‘project glasnegatieven’ presenteren. Daarnaast zijn enkele werken uit zijn landschapsserie te zien.

Alléén tijdens de beursdagen zijn werken uit zijn  ‘Oudland’ serie tijdelijk te koop voor de speciale prijs van € 50 per stuk (ingelijst, gemonteerd in zuurvrij passepartout, formaat 30×30) of € 35 per stuk (niet ingelijst, wel gemonteerd in passepartout, formaat 30×30). Voor een indruk van de Oudland-werken klik hier.
Vervolgens doorklikken op ‘oudland’ en u komt in het betreffende portfolio terecht.
Als er nog plaats voor is neemt hij ook enkele werken uit de KunstKoopActie 2018 mee.

U kunt Wil Friesen en zijn werk zien op standnummer 141.
U bent van harte welkom!

SSP-HAL
Drulaan 2
Ulft

open:
vrij 25 mei van 17.00 tot 21.00 uur

za 26 mei van 10.00 tot 20.00 uur
zo 27 mei van 10.00 tot 18.00 uur

toegang € 9 (kinderen tot 12 jaar gratis)

Informatie: www.huntenkunst.org

Geen reactie mogelijk.