logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
KunstKoopActie 2018
Categories: nieuws

Wil Friesen lanceert 2e KunstKoopActie.

Bekijk hier het aanbod 2018
Klik op de afbeelding voor gedetailleerde gegevens over het werk.


De grootste verzamelaar van zijn kunstwerken is de kunstenaar zelf……

Met deze constatering is de eerste KunstKoopActie in januari 2017 gestart. Bij de lancering van de actie is uitgebreid ingegaan op de achterliggende gedachten. Deze zijn nog steeds actueel. Voor wie meer wil weten over de filosofie achter de actie of het aanbod 2017 nog eens wil zien, kijk op KunstKoopActie 2017.

2e KunstKoopActie

De redenen die in 2017 aanleiding waren voor het houden van een KunstKoopActie zijn nog onveranderd van toepassing. Maar er is nog een andere belangrijke reden. Met de actie wordt op een prijsvriendelijke manier een poging ondernomen om kunst dichter bij de liefhebbers te brengen. Op zichzelf  al reden genoeg om de KunstKoopActie in 2018 te prolongeren!
De ervaringen in het afgelopen jaar laten verder zien dat de actie een bemoedigende belangstelling heeft ondervonden.
Dus wordt dit jaar de 2e KunstKoopActie gelanceerd!

Vijftien unieke werken

Voor de actie van dit jaar is opnieuw een selectie gemaakt van vijftien werken, stuk voor stuk unicaten. Ze zijn in de periode tussen 2002 en 2008 gemaakt.
De werken worden gedurende het hele jaar 2018 met een flinke korting aangeboden. De prijs van de werken ligt ruim 60% lager dan de normale prijs!
Bij de actie geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Weg is weg!

Praktische punten

De in de actie opgenomen werken worden alleen online aangeboden. De fotowerken worden compleet afgeleverd. Dat wil zeggen: gemonteerd in zuurvrij passe-partout karton, in een ijzeren of in een zwart houten lijst die is voorzien van 2 mm helder float glas. In overleg zijn ook andere lijsten mogelijk. Uitgebreide details over de leveringsopties zijn bij de werken zelf opgenomen.
Bekijk hierboven het aanbod voor 2018.

Vragen?

Hebt u vragen of hebt u belangstelling? Neem dan gerust contact op.
U bent ook van harte welkom om de werken ‘live’ te bekijken.
e-mail: info@wilfriesen.nl
mobiel: 06 30399500

Geen reactie mogelijk.