logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
drie kunstenaars, drie visies, een thema
Categories: expositie, nieuws

Drie kunstenaars, drie visies, een thema: de Langenboomse bossen

Enkele jaren geleden hebben de kunstenaars Bob de Winter (schilderijen), Gijs van Lanen (beelden van hout en ijzer) en Wil Friesen (analoge fotowerken) de afspraak gemaakt om, vertrekkend vanuit een gezamenlijk thema, naar een groepsexpositie te werken. Het thema werd gevonden in een concreet, afgebakend gebied: de Langenboomse bossen. De drie kunstenaars hebben, ieder vanuit hun eigen discipline, kunstwerken gemaakt waarbij ze zich hebben laten inspireren door wat ze in de Langenboomse bossen zagen, voelden en vonden. Drie kunstenaars, drie visies, een thema.

De resultaten van dit bijzondere samenwerkingsproject zijn van zaterdag 12 augustus tot en met zondag 27 augustus te zien in het kerkje van Velp. De expositie is op zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op zondagmiddag 27 augustus wordt de expositie afgesloten met een feestelijke finissage. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Meer lezen……

Geen reactie mogelijk.