logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
Kunstkolk in het gemeentehuis
Categories: expositie, nieuws

impressie expo gemeentehuis

Tien jaar Kunstkolk
nog tot 1 oktober in het Boxmeerse gemeentehuis

De tiende Kunstkolkroute is weer voorbij. Maar niet helemaal: in het Boxmeerse gemeentehuis is nog tot 1 oktober kunst te zien van de leden van het Boxmeerse kunstcollectief.

De Kunstkolk bestaat tien jaar en organiseerde daarom dit keer een heel bijzondere kunstroute. Het publiek kon genieten van 3 verschillende thema-exposities: HOREN, ZIEN en ZWIJGEN. En dat deed het dan ook. Op de prachtige locaties was van alles te beleven, om naar te luisteren, te kijken of al dan niet stil van te zijn. Beeldende kunst met werk van alle leden rondom de 3 thema’s met bovendien workshops, demonstraties, verhalen en optredens van de Fanfare van de 4e Hoedanigheid. Het mooie weer gaf het geheel een extra zomers relaxte sfeer.

impressie expositie gemeentehuis

De ‘gewe(c)kte illusies’ – het weckflessenproject – ontlokten bij de toeschouwer met regelmaat een blik van herkenning, verbazing, verwondering of een stille glimlach.

Na dit zeer geslaagde weekend is het nog niet over met TIEN JAAR KUNSTKOLK. Inmiddels is uit de 3 thema-exposities één nieuwe, kleinere tentoonstelling samengesteld. De Kunstkolk is erg blij hiervoor de hal van het gemeentehuis te mogen gebruiken. Zo kan het publiek nog enkele weken langer het werk van de kunstenaars bewonderen. Men kan hiervoor terecht tijdens de normale openingstijden van het gemeentehuis.

In het kader van TIEN JAAR KUNSTKOLK loopt ook nog de wisseltentoonstelling in het Maasziekenhuis Pantein. KUNSTKOLK EXPOSEERT ging van start in januari en duurt tot eind 2016.

impressie expo gemeentehuis

impressies expositie gemeentehuis

Tien jaar Kunstkolk
tot 1 oktober 2016 in het gemeentehuis Boxmeer
Te zien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis

Geen reactie mogelijk.