logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
Open atelierroute 2014
Categories: expositie, nieuws

affiche oar 2014 02Open atelierroute 2014
De open atelierroute van kunstcollectief Kunstkolk Boxmeer wordt in 2014 in het weekend van 12, 13 en 14 september gehouden. Er wordt nu al hard gewerkt aan de voorbereidingen om de open atelierroute ook dit jaar succesvol te laten verlopen.
In het tweede weekend van september 2014 kunnen kunstliefhebbers een tocht maken langs diverse locaties waar een grote verscheidenheid aan kunstwerken te zien zal zijn die door de leden van de Kunstkolk en hun gastkunstenaars zijn gemaakt. De route kan worden gestart in het gemeentehuis van Boxmeer waar ook een overzichtsexpositie wordt ingericht met werken van alle deelnemers. Evenals vorig jaar wordt boven op het glazen dak van het gemeentehuis een kunstinstallatie geplaatst. Vanuit de hal van het gemeentehuis heeft men een spectaculair zicht op dit kunstwerk dat speciaal voor deze gelegenheid wordt gemaakt door de Vierlingsbeekse kunstenares en Kunstkolklid Kristianne Tummers.

Overzichtelijke route
In een overzichtelijke route, die zich uitspreidt van Boxmeer tot Vierlingsbeek, zijn acht locaties opgenomen. Ook nu hebben de meeste deelnemende kunstenaars er voor gekozen om zich te groeperen zodat het aantal locaties beperkt en de route eenvoudig is gebleven. Daarmee wordt het bezoekers gemakkelijk gemaakt om bij zo veel mogelijk adressen langs te gaan. In een ontspannen en open sfeer kan in alle rust van de kunst worden genoten en het gesprek worden aangegaan met de kunstenaars. De open atelierroute is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de kunstenaars en hun werken. En natuurlijk worden er in ruime mate mogelijkheden geboden om een kunstwerk naar eigen smaak en budget aan te schaffen!

Al met al genoeg aanleiding om het tweede weekend van september 2014 vrij te houden!
Noteer alvast in uw agenda:
vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 september 2014: open atelierroute kunstcollectief Kunstkolk Boxmeer.

Nadere info volgt!

 

Geen reactie mogelijk.