logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
LUSTRUMEXPOSITIE WEEFNETWERK

marijke weefexpositie geldrop

Het landelijk WEEFNETWERK heeft feest van 6 juli tot en met 4 augustus in het Weverijmuseum in Geldrop, Molenstraat 21, 5664 HV. In deze periode wordt het museum omgetoverd tot een ontmoetingsplek voor weefsters, wevers en belangstellenden. Er is een tentoonstelling en u kunt de weefmachines in bedrijf zien, regelmatig zijn er workshops en lezingen.

De tentoonstelling wordt zaterdag 6 juli om 13.30 uur op een ludieke manier geopend door Marijke van Bergen van theater Pimpernel. Deze performance is geïnspireerd door het sprookje: De nieuwe kleren van de keizer.

Na het officiële gedeelte kan men werk zien dat alle facetten van het weven belicht.

Informatie: weefnetwerk.nl  en bij ankevangorp@xs4all.nl

 

Geen reactie mogelijk.