logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
Gijs van Lanen
Categories: leden
Gijs bva

Gijs van Lanen

Mijn naam is Gijs van Lanen, woonachtig in Overloon, geboren in 1950 in het plaatsje Someren-Eind en inmiddels oud-leraar aardrijkskunde en economie op het Elzendaalcollege te Boxmeer. Een paar jaar geleden ben ik toevallig in aanraking gekomen met de kunst. Aanvankelijk gewerkt in gasbeton maar nu werk ik vooral met wortelhout en dat gecombineerd met sokkels van metaal ,die in samenwerking met kunstsmid Juul Baltussen worden vervaardigd. Hout en metaal, twee materialen die ook al lijken ze elkaars tegenpolen, elkaar prachtig versterken. Tegenwoordig maak ik ook beelden van heel glad geschuurd materiaal, maar de natuur is meestal nog heel goed terug te vinden in het eindresultaat. Sinds een aantal jaren ben ik ook lid van de “Kunstkolk” , een aantal kunstenaars die elkaar vinden en stimuleren in zeer gevarieerde kunst.

Klik hier om contact op te nemen.

kunst van hout Gijs van Lanen

kunst van hout Gijs van Lanen

kunst van hout Gijs van Lanen

kunst van hout Gijs van Lanen

Geen reactie mogelijk.