logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
Wil Friesen vernieuwt zijn KunstKoopActie
Categories: nieuws

KunstKoopActie

Het is alweer twee jaar geleden dat Wil Friesen zijn eerste KunstKoopActie lanceerde. Voor deze actie waren 15 unieke fotowerken geselecteerd. Deze werden gedurende het hele jaar met een zeer aantrekkelijke korting te koop aangeboden.
In 2018 is de actie voor de tweede keer volgens hetzelfde idee gehouden.

En inderdaad, de kunstwerken vlogen niet als warme broodjes over de toonbank. Dat was ook niet de bedoeling, en zeker niet de verwachting van de actie. Maar er zijn wel enkele kunstliefhebbers die de weg hebben gevonden en zich hebben verbonden met een werk. En dat is eigenlijk het belangrijkste!

Vanaf 2019 in vernieuwde vorm

Ook dit jaar is er weer een KunstKoopActie. Alleen zal de actie een andere vorm krijgen. Te beginnen in januari 2019 worden voortaan tweemaandelijks 2 werken geselecteerd. Deze fotowerken zijn, vanaf de dag van hun presentatie, voor een fors verlaagde prijs te koop. En deze lage prijs blijft laag, totdat het werk verkocht is!
De tweemaandelijkse selectie wordt in deze Nieuwsbrief gepubliceerd.

Verder zijn ook de niet verkochte werken uit vorige acties vanaf nu tegen de eerder vastgestelde lage prijzen te koop. Daarmee is dus een mooie collectie gunstig geprijsde kunstwerken beschikbaar, die alleen maar omvangrijker wordt!

De keuze van januari

Intussen is de keuze voor januari gemaakt. Afbeeldingen zijn hierboven opgenomen. Klik voor info over de prijs en verdere gegevens op de bewuste afbeelding.

de keuze van januari (2019-01)
de keuze van januari (2019-01)
de keuze van januari (2019/02)

Geen reactie mogelijk.