logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
KUNSTENAARSINITIATIEF ALARM BESTAAT 20 JAAR !
Categories: expositie, nieuws

Dit wordt groots gevierd in Beugen met een jubileumtentoonstelling waar 60 kunstenaars zich hebben laten inspireren door de titel “20x20x20”. Kunstkolk lid Paulien Korte is een van hen. Zij maakte speciaal voor deze gelegenheid een rood zinken kistje dat opengevouwen de sokkel vormt voor een ‘koraal’; een opeenhoping van lichtdragers (waxine kuipjes), metafoor voor de kunstenaars die de afgelopen jaren hun artisticiteit en licht werkzaam lieten zijn in Beugen. Door een kleine vierkante rode advertentie in het Boxmeers weekblad met het woord ALARM leerde zij toentertijd Ans Verdijk kennen. Ans is de initiatiefneemster en eigenaar van Alarm. De tentoonstelling is te bezichtigen t/m 26 oktober. Op zaterdag 18 en 25 oktober is Paulien aanwezig. Geopend op zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur, er worden rondleidingen gegeven.

Geen reactie mogelijk.