logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
Start teken/schildercursussen &Kunst in het Kloosterhuis Sambeek
Categories: nieuws
werkstuk volwassencursus &Kunst

werkstuk volwassencursus
&Kunst

werkstuk jongerencursus &Kunst

werkstuk jongerencursus &Kunst

 

Vanaf 12 september starten weer de teken/schildercursusssen van &KUNST (Lianne van den Boogaard).

Er zijn cursusgroepen, voor volwassenen en voor kinderen, op dinsdag, woensdag en donderdag in het eigen atelier in Het Kloosterhuis te Sambeek.

De cursussen zijn toegankelijk voor iedereen, voor beginners en gevorderden. Dus heb je al eens willen schilderen maar is het er nog niet van gekomen, dan is dit een mooie gelegenheid!

In de volwassencursussen bepaal je zelf wat je wil schilderen, daarbij ondersteunt door een professioneel opgeleide docent en beeldend kunstenaar. Iedereen wordt begeleidt in z’n eigen tempo en niveau.  In elke cursus aandacht besteed aan de beeldende elementen, worden kunstgeschiedenis en hedendaagse kunst  bij de lessen betrokken en als ondersteunend materiaal gebruikt, en wordt er een mini-workshop gegeven waarbij materiaal of een techniek wordt uitgelegd.

Bij de kinder/jongerencursussen wordt met duidelijke opdrachten gewerkt waarbij tegelijkertijd ruimte is voor eigen invulling en fantasie. In deze cursus leer je op speelse manier de basisbegrippen  en -technieken toe te passen, zoals:  compositie, licht/donker contrast, schetsen, perspectief, kleur (mengen), kleurcontrast, werken met potlood, houtskool, conté, acrylverf, oost-indische inkt enz. Kijk voor meer informatie op www.liannevandenboogaard.nl of neem contact op via onderstaand formulier of 0654670321.

Geen reactie mogelijk.