logo kunstkolk Boxmeer Kunstkolk
Kunstcollectief Boxmeer
Kleurrijke presentatie Kunstkolk bij uitreiking Dr. PeelenCultuurprijs 2014
Categories: nieuws

logodrpeelencultuurprijsZaterdagmiddag 6 september 2014 is door wethouder mevr W. Hendriks-van Haren bekendgemaakt dat de Troon bij de Vijver in Maashees de winnaar is geworden van de Dr. PeelenCultuurprijs 2014. Zonder twijfel een terechte winnaar. Dat vind ook kunstcollectief Kunstkolk, een van de drie genomineerden voor de prijs. Al is het natuurlijk wel een beetje een teleurstelling als je er zo dicht bij zit…!

Kleurrijke presentatie Kunstkolk
De Kunstkolk heeft zich bij de bekendmaking van de winnaar op een kleurrijke manier gepresenteerd. Terwijl op de achtergrond een video te zien was waarin de Kunstkolkers werden voorgesteld, verschenen de leden van het collectief een voor een op het toneel op de maten van hartstochtelijke tangomuziek. Climax in de presentatie was het kleurrijke beeld dat werd gevormd door het uitrollen van de nieuwe vaandels, die door Kunstkolklid Anke van Gorp speciaal zijn gemaakt voor het opfleuren van de entree van het gemeentehuis tijdens de open atelierroute.

Ook al is de Dr. PeelenCultuurprijs niet naar de Kunstkolk gegaan, de nominatie voor de prijs wordt door de leden gezien als een waardering en een aanmoediging voor hun activiteiten.
Intussen maakt de Kunstkolk zich op voor de komende open atelierroute op 12, 13 en 14 september 2014 waar alle deelnemers u met plezier zullen ontvangen.

oorkondenominatie2014v01

 

 

Geen reactie mogelijk.